Nutriční hodnoty (Krůtí maso na žampionech v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 585 kJ / 1 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 87,28 g |
– nasycené | 44,35 g |
– nenasycené | 40,84 g |
–– mononenasycené | 34,52 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,81 g |
Sacharidy | 27,43 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtího masa (prsa) | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
80 g 80 g tyrolské slaniny | Špek | 80 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky drcených chilli papriček v oleji | Chilli paprička čerstvá | 7.5 g |
50 ml 50 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |