Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z celeru, červené řepy a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 357 kJ /
1 997 kcal
Bílkoviny11,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,78 g
Tuky201,33 g
– nasycené25,34 g
– nenasycené158,37 g
–– mononenasycené45,23 g
–– polynenasycené113,14 g
––– omega 32,50 g
Vláknina21,43 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,89 g
Sacharidy25,07 g
– cukry14,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3-4 3-4 mrkve Mrkev čerstvá 175 g
1 1 větší červená řepa Červená řepa čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g majonézy Majonéza 250 g
sůl, pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.