Nutriční hodnoty (Salát z celeru, červené řepy a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 357 kJ / 1 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 201,33 g |
– nasycené | 25,34 g |
– nenasycené | 158,37 g |
–– mononenasycené | 45,23 g |
–– polynenasycené | 113,14 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 21,43 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,89 g |
Sacharidy | 25,07 g |
– cukry | 14,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
1 1 větší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |