Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 384 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,33 g |
Tuky | 39,38 g |
– nasycené | 7,02 g |
– nenasycené | 32,25 g |
–– mononenasycené | 21,25 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 54,40 g |
– cukry | 26,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bazalkového tofu | Tofu bylinkové | 200 g |
250 g 250 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 250 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
lněná semínka | Lněná semínka |