Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 384 kJ /
809 kcal
Bílkoviny46,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,33 g
Tuky39,38 g
– nasycené7,02 g
– nenasycené32,25 g
–– mononenasycené21,25 g
–– polynenasycené11,00 g
––– omega 30,22 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,20 g
Sacharidy54,40 g
– cukry26,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bazalkového tofu Tofu bylinkové 200 g
250 g 250 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 250 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
lněná semínka Lněná semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.