Nutriční hodnoty (Bramborový paprikáš s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 010 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 100,32 g |
– nasycené | 48,42 g |
– nenasycené | 50,39 g |
–– mononenasycené | 42,36 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,47 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 57,67 g |
– cukry | 7,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g uzené slaniny nebo klobásy | Špek | 100 g |
1 lžička 1 lžička sladké maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce maďarského koření na guláš | Koření Argentina | |
pálivou papriku dle chuti (nebo 1 feferonku) | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kuřecí vývar nebo voda na podlití. | Vývar kuřecí | |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |