Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový paprikáš s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 010 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny11,45 g
– z toho živočišné bílkoviny3,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,65 g
Tuky100,32 g
– nasycené48,42 g
– nenasycené50,39 g
–– mononenasycené42,36 g
–– polynenasycené8,03 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,47 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy57,67 g
– cukry7,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehenní řízky Kuřecí stehenní řízky
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g uzené slaniny nebo klobásy Špek 100 g
1 lžička 1 lžička sladké maďarské papriky Paprika sladká 5 g
1 lžíce 1 lžíce maďarského koření na guláš Koření Argentina
pálivou papriku dle chuti (nebo 1 feferonku) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
kuřecí vývar nebo voda na podlití. Vývar kuřecí
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.