Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s nivou v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 92,00 g |
– nasycené | 53,85 g |
– nenasycené | 32,27 g |
–– mononenasycené | 28,47 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 467 mg |
Sodík | 5,32 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 165,33 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 3,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
250 g 250 g sýru Niva | Niva 50% t. v s. | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená |