Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s nivou v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 414 kJ /
2 250 kcal
Bílkoviny179,17 g
– z toho živočišné bílkoviny159,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky92,00 g
– nasycené53,85 g
– nenasycené32,27 g
–– mononenasycené28,47 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,82 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 467 mg
Sodík 5,32 g
Sůl13,00 g
Sacharidy165,33 g
– cukry13,33 g
––– laktóza3,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g libového vepřového masa Vepřová kýta 500 g
250 g 250 g sýru Niva Niva 50% t. v s. 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.