Nutriční hodnoty (Rampušácká vepřová mňamina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky kotlety (nebo kýty) | Vepřová kotleta bez kosti | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
8 plátků 8 plátků salámu (vysočina) | Polosuchý salám | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
kečup | Kečup sladký | |
olej | Olej řepkový |