Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský perkelt s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 617 kJ /
1 342 kcal
Bílkoviny126,45 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,27 g
Tuky30,41 g
– nasycené7,72 g
– nenasycené16,06 g
–– mononenasycené12,30 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy136,77 g
– cukry7,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 velká červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sádlo Sádlo vepřové
bramborové vločky na zahuštění Vločky ovesné
mletý kmín Kmín mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.