Nutriční hodnoty (Maďarský perkelt s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 617 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,27 g |
Tuky | 30,41 g |
– nasycené | 7,72 g |
– nenasycené | 16,06 g |
–– mononenasycené | 12,30 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 12,61 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 136,77 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 velká červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
bramborové vločky na zahuštění | Vločky ovesné | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |