Nutriční hodnoty (Hamburská kýta s domácím knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 024 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
Tuky | 57,50 g |
– nasycené | 24,07 g |
– nenasycené | 25,42 g |
–– mononenasycené | 20,82 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 51,30 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
párky | Párek vepřový | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 500 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
cibule | Cibule čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
ocet nebo citron | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
olej + máslo | Máslo kravské |