Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 725 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,56 g |
Tuky | 41,62 g |
– nasycené | 14,23 g |
– nenasycené | 17,93 g |
–– mononenasycené | 13,85 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 27,32 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
300 g 300 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská |