Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 725 kJ /
890 kcal
Bílkoviny74,08 g
– z toho živočišné bílkoviny49,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,56 g
Tuky41,62 g
– nasycené14,23 g
– nenasycené17,93 g
–– mononenasycené13,85 g
–– polynenasycené4,08 g
––– omega 30,15 g
Vláknina25,04 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 597 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy43,50 g
– cukry27,32 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
300 g 300 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.