Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaný lehce pikantní květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie537 kJ /
128 kcal
Bílkoviny1,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky8,50 g
– nasycené5,36 g
– nenasycené2,99 g
–– mononenasycené2,63 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,04 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy10,38 g
– cukry2,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1-2 1-2 šalotky (podle velikosti) Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (vrchovatá) Mouka pšeničná hladká 10 g
cca 2,5 hrnku cca 2,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
špetka špetka mletého muškátového oříšku Muškátový oříšek
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
smetana na zjemnění Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.