Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 402 kJ /
813 kcal
Bílkoviny77,31 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,31 g
Tuky33,07 g
– nasycené6,76 g
– nenasycené23,61 g
–– mononenasycené19,50 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,07 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy46,24 g
– cukry16,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 350 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat Rajče červené sterilované
400 ml 400 ml (i víc) masového nebo zeleninového vývaru
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
plátek plátek celeru Celer bulva čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
sůl dle chuti Sůl mořská
zelená nať cibulky nebo petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.