Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s glazovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 30,86 g |
– nasycené | 6,24 g |
– nenasycené | 23,51 g |
–– mononenasycené | 16,19 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 78,64 g |
– cukry | 36,95 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky nebo pečeně (cca 15 mm silné) | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje na smažení | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
80 ml 80 ml balzamico octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
50 ml 50 ml silného vývaru | Vývar masový | 50 ml |
50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |