Nutriční hodnoty (Segedínský guláš v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 091 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,13 g |
Tuky | 75,31 g |
– nasycené | 29,17 g |
– nenasycené | 37,92 g |
–– mononenasycené | 31,15 g |
–– polynenasycené | 6,77 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,00 g |
– cukry | 26,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 vrchovatá lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 1 vrchovatá lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany 12% | Smetana kravská zakysaná 12% |