Nutriční hodnoty (Bramborový toč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,35 g |
Tuky | 33,01 g |
– nasycené | 16,07 g |
– nenasycené | 12,86 g |
–– mononenasycené | 10,65 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 240,70 g |
– cukry | 30,70 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |