Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po domažlicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 228 kJ / 1 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 38,21 g |
– nasycené | 13,68 g |
– nenasycené | 16,74 g |
–– mononenasycené | 14,01 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 24,40 g |
– cukry | 8,92 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa z plece | Vepřová kýta | 600 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 uvařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |