Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú po domažlicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 228 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny140,87 g
– z toho živočišné bílkoviny137,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky38,21 g
– nasycené13,68 g
– nenasycené16,74 g
–– mononenasycené14,01 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 535 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,40 g
– cukry8,92 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa z plece Vepřová kýta 600 g
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 uvařené vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
vývar (podle potřeby) Vývar hovězí
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.