Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 663 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 125,12 g |
– nasycené | 73,64 g |
– nenasycené | 40,30 g |
–– mononenasycené | 35,60 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 798 mg |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 8,50 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 4,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 15 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
300 g 300 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 300 g |
2 2 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |