Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 663 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny48,36 g
– z toho živočišné bílkoviny48,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky125,12 g
– nasycené73,64 g
– nenasycené40,30 g
–– mononenasycené35,60 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 31,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 798 mg
Sodík 799 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy8,50 g
– cukry5,90 g
––– laktóza4,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 15 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
300 g 300 g lučiny Lučina 70% t.v s. 300 g
2 2 vajíčka natvrdo Vejce slepičí 140 g
sůl a pepř podle chuti Pepř černý
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.