Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy z panenky ve švestkové marinádě, s rozmarýnem a rajčatovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 865 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny121,16 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,16 g
Tuky51,67 g
– nasycené9,14 g
– nenasycené37,36 g
–– mononenasycené32,03 g
–– polynenasycené5,33 g
––– omega 30,13 g
Vláknina16,41 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 407 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy48,79 g
– cukry35,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 lžíce 2 lžíce švestkové omáčky
1 lžíce 1 lžíce jemného kečupu Kečup sladký 15 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
1 lžička 1 lžička čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý
400 g 400 g loupaných krájených rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 snítky 2 snítky tymiánu (nebo sušený) Tymián sušený
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.