Nutriční hodnoty (Špízy z panenky ve švestkové marinádě, s rozmarýnem a rajčatovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 865 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 51,67 g |
– nasycené | 9,14 g |
– nenasycené | 37,36 g |
–– mononenasycené | 32,03 g |
–– polynenasycené | 5,33 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 16,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 48,79 g |
– cukry | 35,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 lžíce 2 lžíce švestkové omáčky | ||
1 lžíce 1 lžíce jemného kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 lžička 1 lžička čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
400 g 400 g loupaných krájených rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu (nebo sušený) | Tymián sušený | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |