Nutriční hodnoty (Vepřová plec po znojemsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 027 kJ / 1 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 146,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 117,23 g |
– nasycené | 50,60 g |
– nenasycené | 58,09 g |
–– mononenasycené | 49,17 g |
–– polynenasycené | 8,92 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 8,07 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby i více) | Vývar masový | 500 ml |
3 3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |