Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec po znojemsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 027 kJ /
1 679 kcal
Bílkoviny147,11 g
– z toho živočišné bílkoviny146,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky117,23 g
– nasycené50,60 g
– nenasycené58,09 g
–– mononenasycené49,17 g
–– polynenasycené8,92 g
––– omega 30,41 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,70 g
Sacharidy8,07 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece Vepřová plec 700 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
100 g 100 g špeku Špek 100 g
500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby i více) Vývar masový 500 ml
3 3 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.