Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mexická fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 407 kJ /
2 726 kcal
Bílkoviny180,68 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny179,32 g
Tuky17,32 g
– nasycené4,63 g
– nenasycené12,30 g
–– mononenasycené5,10 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 34,52 g
Vláknina277,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,95 g
Sůl11,61 g
Sacharidy326,86 g
– cukry56,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g černých fazolí (sterilované, nebo předem namočené a uvařené) Fazole černé oko 750 g
200 g 200 g rajského protlaku Protlak rajčatový 200 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
500 g 500 g zeleninového leča (nebo čerstvá rajčata a papriky) Zelenina směs sterilovaná 500 g
sůl Sůl mořská
worcestrová omáčka Worcestrová omáčka
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
1 lžička 1 lžička chilli koření Chilli paprička mletá 5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.