Nutriční hodnoty (Kachna pečená na bramborech a batátech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 51,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 218,53 g |
– cukry | 44,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
3 3 žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
čerstvá saturejka (nebo majoránka) | Saturejka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |