Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna pečená na bramborech a batátech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 423 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny23,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,84 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,63 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,05 g
Vláknina51,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy218,53 g
– cukry44,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna Kachna
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
500 g 500 g batátů Batáty neloupané 500 g
3 3 žluté cibule Cibule čerstvá 210 g
3 3 červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
čerstvá saturejka (nebo majoránka) Saturejka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.