Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 502 kJ /
837 kcal
Bílkoviny5,74 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky84,25 g
– nasycené41,10 g
– nenasycené42,10 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené6,07 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kari koření Kari
kousek kousek másla Máslo kravské
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (i více podle chuti) Česnek čerstvý 21 g
brambory Brambor zimní
mletá paprika Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.