Nutriční hodnoty (Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 84,25 g |
– nasycené | 41,10 g |
– nenasycené | 42,10 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 6,07 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kari koření | Kari | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (i více podle chuti) | Česnek čerstvý | 21 g |
brambory | Brambor zimní | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý |