Nutriční hodnoty (Macecha řezy z LvK)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 940 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,04 g |
Tuky | 106,94 g |
– nasycené | 31,29 g |
– nenasycené | 66,23 g |
–– mononenasycené | 48,53 g |
–– polynenasycené | 17,70 g |
––– omega 3 | 4,56 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 743 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 348,40 g |
– cukry | 214,90 g |
––– laktóza | 28,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
125 g 125 g krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 smetana na šlehání (min. 33%) | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
200-250 ml 200-250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 225 ml |
kakao | Kakao prášek |