Nutriční hodnoty (Bezlepkové muffiny s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 21
Energie | 18 907 kJ / 4 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,84 g |
Tuky | 331,44 g |
– nasycené | 77,06 g |
– nenasycené | 236,86 g |
–– mononenasycené | 72,12 g |
–– polynenasycené | 164,74 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 287,70 g |
– cukry | 111,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g bezlaktózového tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 ml 200 ml rostlinného mléka (sójové) | Nápoj sójový | 200 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
250 ml 250 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 250 ml |
trochu trochu citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
200 g 200 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 200 g |
50 g 50 g kokosové mouky | Mouka kokosová | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |