Nutriční hodnoty (Ječná kaše (řecky-ptisáni, latinsky-puls, pulmentum), základní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 6,35 g |
– nasycené | 0,88 g |
– nenasycené | 5,47 g |
–– mononenasycené | 4,23 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 43,21 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g ječného šrotu (krup) | ||
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
80 g 80 g zeleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 80 g |
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli | Sůl mořská | 6 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |