Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ječná kaše (řecky-ptisáni, latinsky-puls, pulmentum), základní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 364 kJ /
326 kcal
Bílkoviny19,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,20 g
Tuky6,35 g
– nasycené0,88 g
– nenasycené5,47 g
–– mononenasycené4,23 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy43,21 g
– cukry4,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g ječného šrotu (krup)
600 ml 600 ml vody Voda 600 ml
80 g 80 g zeleného hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 80 g
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli Sůl mořská 6 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje Olej olivový 5.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.