Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 478 kJ /
1 309 kcal
Bílkoviny182,29 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,29 g
Tuky12,80 g
– nasycené2,95 g
– nenasycené8,90 g
–– mononenasycené3,39 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 30,80 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,38 g
Sacharidy66,23 g
– cukry40,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazolek Fazolky čerstvé 600 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička chilli Chilli paprička sušená 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
4 filety 4 filety libovolné ryby Treska filet 800 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.