Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 932 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,97 g |
Tuky | 26,86 g |
– nasycené | 3,56 g |
– nenasycené | 23,03 g |
–– mononenasycené | 18,91 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 27,04 g |
– cukry | 13,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
cherry rajčata (podle chuti) | Rajčata cherry | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
asi 3 asi 3 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
2 stroužky 2 stroužky cesneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |