Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 932 kJ /
462 kcal
Bílkoviny6,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,97 g
Tuky26,86 g
– nasycené3,56 g
– nenasycené23,03 g
–– mononenasycené18,91 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,43 g
Vláknina12,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy27,04 g
– cukry13,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
cherry rajčata (podle chuti) Rajčata cherry
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 dl 1 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce kurkumy Kurkuma mletá 15 g
asi 3 asi 3 cm kousek zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky cesneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
bylinky (podle chuti) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.