Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koňakové řezy s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie18 899 kJ /
4 517 kcal
Bílkoviny91,89 g
– z toho živočišné bílkoviny91,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,77 g
Tuky303,05 g
– nasycené186,00 g
– nenasycené103,46 g
–– mononenasycené91,28 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 32,51 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,21 g
Sacharidy315,13 g
– cukry149,13 g
––– laktóza64,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 48 g
5 5 plných lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
špetka špetka soli Sůl mořská
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
4 sáčky 4 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 192 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 ml 150 ml vaječného koňaku (nejlépe domácí) Likér vaječný 150 ml
200 g 200 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
moučkový cukr podle chuti (nemusí být) Cukr bílý
čokoládové zdobení na posyp Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.