Nutriční hodnoty (Bulgur s červenou řepou, olivami, balkánským sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 031 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,47 g |
Tuky | 33,30 g |
– nasycené | 14,88 g |
– nenasycené | 16,37 g |
–– mononenasycené | 13,38 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 181,47 g |
– cukry | 46,93 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce aceto balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |