Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s červenou řepou, olivami, balkánským sýrem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 031 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny34,47 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,47 g
Tuky33,30 g
– nasycené14,88 g
– nenasycené16,37 g
–– mononenasycené13,38 g
–– polynenasycené2,99 g
––– omega 30,22 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,00 g
Sacharidy181,47 g
– cukry46,93 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bulguru Pšeničný bulgur 150 g
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
2 lžíce 2 lžíce aceto balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce medu Med nepasterovaný 54 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.