Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie9 651 kJ /
2 307 kcal
Bílkoviny79,51 g
– z toho živočišné bílkoviny62,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,20 g
Tuky166,42 g
– nasycené46,87 g
– nenasycené108,94 g
–– mononenasycené79,78 g
–– polynenasycené29,16 g
––– omega 30,97 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 3,39 g
Sůl7,99 g
Sacharidy118,40 g
– cukry10,80 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g drcené tresky a la losos
2 lžíce 2 lžíce pomazánkového másla Pomazánka mléčná 36 g
50 g 50 g másla pokojové teploty Máslo kravské 50 g
2 2 tavené smetanové sýry Sýr tavený
sardelová pasta dle chuti Sardelová pasta
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
10 10 ředkviček Ředkvička čerstvá
snítka snítka kopru nebo petrželky Kopr nať čerstvý
tenká nať z cibulky Cibulka jarní nať čerstvá
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
stejná pomazánka
200 g 200 g matjesů kořeněných Matjesy v oleji 200 g
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
snítka snítka petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 jarní cibulky, bílá část
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.