Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny26,21 g
– z toho živočišné bílkoviny3,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,01 g
Tuky5,28 g
– nasycené1,12 g
– nenasycené3,88 g
–– mononenasycené1,65 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina46,52 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy77,60 g
– cukry38,96 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí játra Játra kuřecí
400 g 400 g fazolek Fazolky čerstvé 400 g
400 g 400 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 400 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
bylinky (podle chuti) Petržel nať čerstvá
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 60 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.