Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,01 g |
Tuky | 5,28 g |
– nasycené | 1,12 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 1,65 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 46,52 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 77,60 g |
– cukry | 38,96 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí játra | Játra kuřecí | |
400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
400 g 400 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |