Nutriční hodnoty (Jablečný závin s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 162 kJ / 1 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
Tuky | 118,60 g |
– nasycené | 73,79 g |
– nenasycené | 43,11 g |
–– mononenasycené | 15,19 g |
–– polynenasycené | 27,92 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 140,15 g |
– cukry | 46,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení chlazeného listového těsta | Listové těsto | 275 g |
2 2 větší červená jablka | Jablko čerstvé | |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
špetka špetka kardamomu | Kardamom prášek | |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 60 g |
6-8 6-8 vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |