Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 162 kJ /
1 712 kcal
Bílkoviny14,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,84 g
Tuky118,60 g
– nasycené73,79 g
– nenasycené43,11 g
–– mononenasycené15,19 g
–– polynenasycené27,92 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy140,15 g
– cukry46,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení chlazeného listového těsta Listové těsto 275 g
2 2 větší červená jablka Jablko čerstvé
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
špetka špetka kardamomu Kardamom prášek
4 lžíce 4 lžíce strouhaného kokosu Kokos strouhaný 60 g
6-8 6-8 vlašských ořechů Vlašské ořechy
vejce na potření Vejce slepičí
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.