Nutriční hodnoty (Rukolový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,11 g |
Tuky | 97,76 g |
– nasycené | 17,42 g |
– nenasycené | 66,04 g |
–– mononenasycené | 54,15 g |
–– polynenasycené | 11,88 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 1 000 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 23,75 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g rukoly | Rukola čerstvá | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
400 g 400 g zakysané smetany (nebo bílého jogurtu) | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
lák z okurek | Nálev z okurek | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
troška citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika na ozdobu | Paprika červená sušená |