Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový salát s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 113 kJ /
1 222 kcal
Bílkoviny58,19 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,11 g
Tuky97,76 g
– nasycené17,42 g
– nenasycené66,04 g
–– mononenasycené54,15 g
–– polynenasycené11,88 g
––– omega 30,81 g
Vláknina9,57 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1 000 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy23,75 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g rukoly Rukola čerstvá 125 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
400 g 400 g zakysané smetany (nebo bílého jogurtu) Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
3 3 nakládané okurky Okurka polní zavařená
lák z okurek Nálev z okurek
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
troška citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika na ozdobu Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.