Nutriční hodnoty (Cibulová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 406 kJ / 1 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,60 g |
Tuky | 31,97 g |
– nasycené | 17,49 g |
– nenasycené | 13,11 g |
–– mononenasycené | 9,05 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 68,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 169,42 g |
– cukry | 76,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
8 plátků 8 plátků toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 160 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1/2 svazku 1/2 svazku nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |