Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 406 kJ /
1 292 kcal
Bílkoviny64,68 g
– z toho živočišné bílkoviny37,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,60 g
Tuky31,97 g
– nasycené17,49 g
– nenasycené13,11 g
–– mononenasycené9,05 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,24 g
Vláknina68,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,15 g
Sacharidy169,42 g
– cukry76,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
3 3 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
8 plátků 8 plátků toastového chleba Toast pšeničný tmavý 160 g
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1/2 svazku 1/2 svazku nakrájené petrželky Petržel nať čerstvá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.