Nutriční hodnoty (Výborná a jednoduchá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 558 kJ / 3 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,05 g |
Tuky | 220,02 g |
– nasycené | 42,92 g |
– nenasycené | 146,84 g |
–– mononenasycené | 31,24 g |
–– polynenasycené | 115,60 g |
––– omega 3 | 19,03 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 240,75 g |
– cukry | 157,65 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
7 lžic 7 lžic mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |