Nutriční hodnoty (Žemlovková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 011 kJ / 2 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,65 g |
Tuky | 109,16 g |
– nasycené | 58,76 g |
– nenasycené | 38,18 g |
–– mononenasycené | 30,88 g |
–– polynenasycené | 7,31 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 31,13 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 218,23 g |
– cukry | 94,18 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 193.5 g |
cukr krupice | Cukr bílý | |
5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
máslo | Máslo kravské | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |