Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 011 kJ /
2 154 kcal
Bílkoviny59,03 g
– z toho živočišné bílkoviny36,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,65 g
Tuky109,16 g
– nasycené58,76 g
– nenasycené38,18 g
–– mononenasycené30,88 g
–– polynenasycené7,31 g
––– omega 31,41 g
Vláknina31,13 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,85 g
Sůl4,37 g
Sacharidy218,23 g
– cukry94,18 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 starších rohlíků Rohlík pšeničný bílý 193.5 g
cukr krupice Cukr bílý
5-6 5-6 jablek Jablko čerstvé 825 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
máslo Máslo kravské
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.