Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční jehněčí žebírka z farmy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie18 007 kJ /
4 304 kcal
Bílkoviny214,50 g
– z toho živočišné bílkoviny150,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,50 g
Tuky304,80 g
– nasycené76,60 g
– nenasycené159,20 g
–– mononenasycené128,40 g
–– polynenasycené30,80 g
––– omega 31,20 g
Vláknina160,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy96,25 g
– cukry89,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg jehněčích žebírek Vepřová žebra 3000 g
4 kg 4 kg chřestu Chřest zelený čerstvý 4000 g
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
1/4 l 1/4 l bílého vína Víno bílé suché 250 ml
vývar na podlévání Vývar masový
sůl Sůl mořská
koření (tymián, rozmarýn, kmín) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.