Nutriční hodnoty (Tradiční jehněčí žebírka z farmy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 18 007 kJ / 4 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,50 g |
Tuky | 304,80 g |
– nasycené | 76,60 g |
– nenasycené | 159,20 g |
–– mononenasycené | 128,40 g |
–– polynenasycené | 30,80 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 160,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 96,25 g |
– cukry | 89,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 3000 g |
4 kg 4 kg chřestu | Chřest zelený čerstvý | 4000 g |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
1/4 l 1/4 l bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
vývar na podlévání | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
koření (tymián, rozmarýn, kmín) | Pepř černý |