Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 959 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 216,67 g |
– nasycené | 91,40 g |
– nenasycené | 115,64 g |
–– mononenasycené | 94,19 g |
–– polynenasycené | 21,45 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 2,63 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 52,70 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
200 g 200 g Gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 papriky (podle velikosti) | Paprika bílá čerstvá | |
1/4 hlávky 1/4 hlávky raného zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku (na pevný stisk) | Česnek medvědí čerstvý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
worcesterová omáčka (podle potřeby) | Worcestrová omáčka |