Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 959 kJ /
2 619 kcal
Bílkoviny103,98 g
– z toho živočišné bílkoviny91,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky216,67 g
– nasycené91,40 g
– nenasycené115,64 g
–– mononenasycené94,19 g
–– polynenasycené21,45 g
––– omega 32,00 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 2,63 g
Sodík 3,68 g
Sůl8,90 g
Sacharidy52,70 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
200 g 200 g Gazdovské slaniny Špek 200 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 1-2 papriky (podle velikosti) Paprika bílá čerstvá
1/4 hlávky 1/4 hlávky raného zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku (na pevný stisk) Česnek medvědí čerstvý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
worcesterová omáčka (podle potřeby) Worcestrová omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.