Nutriční hodnoty (Domácí acidofilní mléko (kefír) z jogurtovače)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 17,10 g |
– nasycené | 11,20 g |
– nenasycené | 5,06 g |
–– mononenasycené | 4,60 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 48,40 g |
– cukry | 48,40 g |
––– laktóza | 48,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml acidofilního mléka (nebo kefíru) | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | 100 g |
900 ml 900 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 900 ml |