Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 013 kJ /
720 kcal
Bílkoviny11,55 g
– z toho živočišné bílkoviny7,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,94 g
Tuky60,78 g
– nasycené39,55 g
– nenasycené19,69 g
–– mononenasycené16,37 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,67 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy30,79 g
– cukry6,84 g
––– laktóza3,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
3-4 3-4 sardelové řezy Ančovičky v oleji
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
750 ml 750 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 750 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.