Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie10 942 kJ /
2 615 kcal
Bílkoviny238,71 g
– z toho živočišné bílkoviny235,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky173,17 g
– nasycené43,92 g
– nenasycené90,08 g
–– mononenasycené72,86 g
–– polynenasycené17,22 g
––– omega 30,76 g
Vláknina10,28 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 976 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy21,51 g
– cukry5,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g libového vepřového masa Vepřová kýta 500 g
500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
2 2 vepřové ledvinky Ledviny vepřové
mléko (na namáčení ledvinek) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vepřový jazyk Jazyk vepřový
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká i pálivá paprika Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.