Nutriční hodnoty (Paprikáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 235,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 173,17 g |
– nasycené | 43,92 g |
– nenasycené | 90,08 g |
–– mononenasycené | 72,86 g |
–– polynenasycené | 17,22 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 21,51 g |
– cukry | 5,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
2 2 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
mléko (na namáčení ledvinek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vepřový jazyk | Jazyk vepřový | |
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká i pálivá paprika | Paprika pálivá |