Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-banánové nanuky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 305 kJ /
312 kcal
Bílkoviny1,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,00 g
– cukry70,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g krupicového cukru (dle chuti) Cukr bílý 40 g
30 ml 30 ml vody Voda 30 ml
120 g 120 g jablek (oloupaná bez jadřinců) Jablko čerstvé 120 g
malý kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
100 g 100 g banánu (bez slupky) Banán čerstvý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.