Nutriční hodnoty (Jablkovo-banánové nanuky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 70,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g krupicového cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 40 g |
30 ml 30 ml vody | Voda | 30 ml |
120 g 120 g jablek (oloupaná bez jadřinců) | Jablko čerstvé | 120 g |
malý kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g banánu (bez slupky) | Banán čerstvý | 100 g |