Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indické kuřecí punjabi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 071 kJ /
495 kcal
Bílkoviny4,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,93 g
Tuky36,02 g
– nasycené18,94 g
– nenasycené15,28 g
–– mononenasycené12,65 g
–– polynenasycené2,63 g
––– omega 30,50 g
Vláknina14,23 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,96 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks vykostěných kuřecích špalíků
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
1 1 čerstvé rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1 lžička 1 lžička prášku kurkumy Kurkuma mletá 5 g
špetka špetka čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky koření garam masala Garam masala 10 g
sůl dle chuti Sůl mořská
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
čerstvý koriandr na posyp Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.