Nutriční hodnoty (Indické kuřecí punjabi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 071 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,93 g |
Tuky | 36,02 g |
– nasycené | 18,94 g |
– nenasycené | 15,28 g |
–– mononenasycené | 12,65 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 14,23 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,96 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks vykostěných kuřecích špalíků | ||
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 1 čerstvé rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1 lžička 1 lžička prášku kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
špetka špetka čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky koření garam masala | Garam masala | 10 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
čerstvý koriandr na posyp | Koriandr listy čerstvé |