Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lyonský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 246 kJ /
1 493 kcal
Bílkoviny23,50 g
– z toho živočišné bílkoviny20,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,64 g
Tuky148,03 g
– nasycené47,99 g
– nenasycené92,42 g
–– mononenasycené72,32 g
–– polynenasycené20,10 g
––– omega 34,06 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,87 g
Sacharidy15,90 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.