Nutriční hodnoty (Lyonský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 246 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,64 g |
Tuky | 148,03 g |
– nasycené | 47,99 g |
– nenasycené | 92,42 g |
–– mononenasycené | 72,32 g |
–– polynenasycené | 20,10 g |
––– omega 3 | 4,06 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 15,90 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |