Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z játrové paštiky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny6,51 g
– z toho živočišné bílkoviny2,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,73 g
Tuky33,90 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené20,81 g
–– mononenasycené14,41 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 30,51 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy27,23 g
– cukry5,57 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g tuku Margarín 40 g
20 g 20 g cibule Cibule čerstvá 20 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
1 1 malá játrová paštika Paštika játrová
mrkev Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
žloutek Vaječný žloutek
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.