Nutriční hodnoty (Polévka z játrové paštiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 33,90 g |
– nasycené | 12,10 g |
– nenasycené | 20,81 g |
–– mononenasycené | 14,41 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 27,23 g |
– cukry | 5,57 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g tuku | Margarín | 40 g |
20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
1 1 malá játrová paštika | Paštika játrová | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
žloutek | Vaječný žloutek | |
pažitka | Pažitka čerstvá |