Nutriční hodnoty (Sladké bochánky z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 13 316 kJ / 3 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,95 g |
Tuky | 98,91 g |
– nasycené | 51,72 g |
– nenasycené | 41,93 g |
–– mononenasycené | 32,78 g |
–– polynenasycené | 9,16 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 488,12 g |
– cukry | 137,92 g |
––– laktóza | 11,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
80 g 80 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
220 ml 220 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
30 g 30 g vlašských nebo lískových ořechů (možno vynechat) | ||
40 g 40 g rozinek | Rozinky | 40 g |
25 g 25 g tuku na potření nádoby a bochánků | Margarín | 25 g |