Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladké bochánky z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie13 316 kJ /
3 183 kcal
Bílkoviny74,67 g
– z toho živočišné bílkoviny16,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,95 g
Tuky98,91 g
– nasycené51,72 g
– nenasycené41,93 g
–– mononenasycené32,78 g
–– polynenasycené9,16 g
––– omega 30,74 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 476 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy488,12 g
– cukry137,92 g
––– laktóza11,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
80 g 80 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
220 ml 220 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 220 ml
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
30 g 30 g vlašských nebo lískových ořechů (možno vynechat)
40 g 40 g rozinek Rozinky 40 g
25 g 25 g tuku na potření nádoby a bochánků Margarín 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.