Nutriční hodnoty (Žampiony na francouzský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,03 g |
Tuky | 8,20 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti menších žampionů | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |