Nutriční hodnoty (Zelný salát se slaninou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 873 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 124,17 g |
– nasycené | 43,78 g |
– nenasycené | 77,66 g |
–– mononenasycené | 61,23 g |
–– polynenasycené | 16,43 g |
––– omega 3 | 3,38 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
krupicový cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |