Nutriční hodnoty (Rybí pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
Tuky | 47,45 g |
– nasycené | 28,23 g |
– nenasycené | 16,70 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 66,55 g |
– cukry | 20,35 g |
––– laktóza | 17,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybích filetů (z libovolné ryby) | Treska filet | 500 g |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |