Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí pekáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 245 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny136,40 g
– z toho živočišné bílkoviny129,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky47,45 g
– nasycené28,23 g
– nenasycené16,70 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené2,67 g
––– omega 30,81 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,75 g
Sacharidy66,55 g
– cukry20,35 g
––– laktóza17,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybích filetů (z libovolné ryby) Treska filet 500 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1/2 1/2 většího pórku Pórek čerstvý
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.