Nutriční hodnoty (Pizza peperoncino s žitnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 051 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,62 g |
Tuky | 40,45 g |
– nasycené | 10,67 g |
– nenasycené | 22,22 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 17,35 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 186,60 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
125 g 125 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 125 g |
1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
125 ml 125 ml vlažné vody | Voda | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje (olivový, slunečnicový) | Olej řepkový | 11 ml |
80 g 80 g salámu paprikáš | Suchý salám | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce suga Arrabbiata nebo jiné | Sugo | |
špetku špetku oregana | Oregano sušené | |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 0,5 cibule nejlépe červené | Cibule čerstvá | 35 g |
2 2 nakládané feferony | Paprika pálivá | |
1 lžíce 1 lžíce parmezánu strouhaného | Parmezán | 15 g |