Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 36,86 g |
– nasycené | 14,43 g |
– nenasycené | 15,21 g |
–– mononenasycené | 12,55 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 23,38 g |
– cukry | 11,68 g |
––– laktóza | 1,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2-3 2-3 šalotky (podle velikosti) | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
50 g 50 g smetany 31% (podle potřeby) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
6 6 tenkých plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
3 3 vejce naměkko k podávání | Vejce slepičí | 210 g |