Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s cuketou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 392 kJ /
572 kcal
Bílkoviny33,24 g
– z toho živočišné bílkoviny27,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,73 g
Tuky36,86 g
– nasycené14,43 g
– nenasycené15,21 g
–– mononenasycené12,55 g
–– polynenasycené2,66 g
––– omega 30,18 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 821 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy23,38 g
– cukry11,68 g
––– laktóza1,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2-3 2-3 šalotky (podle velikosti) Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
50 g 50 g smetany 31% (podle potřeby) Smetana kravská sladká 12% 50 ml
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
6 6 tenkých plátků anglické slaniny Anglická slanina
3 3 vejce naměkko k podávání Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.